Τρόποι Αποστολής

Tο κόστος μεταφοράς είναι δωρεάν σε όλη την Ελλάδα. Οι παραδόσεις των αγορών σας πραγματοποιούνται με μεταφορική courier.

 

Παράδοση

Διαθεσιμότητα προιόντων.

Τα προϊόντα όπου εμφανίζονται στην ιστοσελίδα μας www.nektarios.com.gr μπορεί να μην είναι πάντα σε διαθεσιμότητα. Σε περίπτωση που το επιλεγμένο προϊόν από τον πελάτη δεν είναι σε διαθεσιμότητα θα ενημερωθεί για την εκτιμώμενη ημερομηνία διαθεσιμότητας και την εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης την επόμενη μέρα από την μέρα που πραγματοποίησε την παραγγελία. Συνήθως χρειάζονται 10-12 ημέρες χρόνος που απαιτείτε για την ετοιμασία του έργου.

Για πελάτες που μένουν εκτός Ελλάδος: Το έργο στέλνετε επίσης Δωρεάν αλλά δεν είναι τελαρωμένο, συσκευάζεται με την δέουσα προσοχή σε σκληρό κύλινδρο ασφαλείας και λαμβάνετε το δέμα συστημένο ταχυδρομικώς.

Τα έργα συσκευάζονται με τον πλέον ενδεδειγμένο τρόπο, ώστε να φτάσουν στον προορισμό τους με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Ακύρωση παραγγελίας Ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα υπαναχώρησης και ακύρωσης της παραγγελίας έως ότου ξεκινήσει η διαδικασία αποστολής της . Σε περίπτωση που έχει ξεκινήσει η διαδικασία αποστολής ο πελάτης μπορεί να επιστρέψει το προϊόν (βάση της πολιτικής επιστροφής προϊόντων της επιχείρησης) καταβάλλοντας το μεταφορικό κόστος επιστροφής των προϊόντων. Για οποιαδήποτε ζημία προκληθεί στην επιχείρηση από ακύρωση της παραγγελίας υπεύθυνος είναι ο πελάτης.

Shipping & Handling

All orders receive FREE Shipping Worldwide via Registered parcel post. There is no additional charges to your order for shipping. We cover shipping charges as well as packaging. Paintings or Oil prints on canvas will be shipped unstretched-unframed and safely rolled in a strong cylinder post tube. Please allow between 10-12 days for delivery. This is due to the drying time required for the painting.
When we ship your order, you will receive a tracking number by e-mail

Επιστροφές

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, από τη Gallery Nektarios έχετε δικαίωμα να το κάνετε εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας.

 Μπορείτε να μας τηλεφωνήσετε στο 2310 301341 η να μας γράψετε σχόλια στο info@nektarios.com.gr Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που τα παραλάβατε και να συνοδεύονται από την απόδειξη η το τιμολόγιο πώλησης.

Αποστέλλετε το δέμα, μέσω του πρακτορείου ταχυμεταφορών από το οποίο παραλάβατε την παραγγελία σας. Παρακαλούμε σημειώστε ότι τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.